Menyegző de mennyiből?
2018. március 15. írta: reka.ambrosiaflowers

Menyegző de mennyiből?

A nők nagy része tudja,hogy milyen esküvőt szeretne. Elképzeli a csodás helyszínt,mesés virágokkal,romantikus muzsikával egy álomszép ruhában. És itt jön a kérdés: Na de mennyiből lehet megvalósítani ezt az álmot? Természetesen most nem pontos számokat fogok leírni,csak tippeket,hogy férjünk bele egy bizonyos keretbe. 

3c452adab2f82c166590bf898966e338.jpg

 

Az első és legfontosabb,hogy meghatározzuk azt az összeget amit a lagzira szánunk,akár a szülők akár saját magunk álljuk a Nagy NAP költségeit. Mielőtt bármit lefoglalnánk vagy megvennénk,először ezt kell pontosítani,hogy később ebből ne legyen félreértés esetleg kellemetlenség. 

Azt mondanom sem kell,hogy egy lagzi ára elérheti akár a csillagos eget is,azonban egy átlagos esküvőnél sokat spórolhatunk apróságokon. Ma már rengeteg gyönyörű ruhát találunk az világhálón,ami sok esetben nálunk nem vásárolható meg,esetleg rendelhető az divatház oldaláról,de valljuk be az elég költséges. Találhatunk koppintásokat is,különböző oldalakon,viszont ilyen ruha vásárlásával elég nagy rizikót vállalunk,hiszen nem tudhatjuk azt a ruhát kapjuk-e meg ami a képen van,vagy esetleg egy silány utánzatot. A legjobb megoldás keresni egy ügyes varrónőt,aki megvarrja álmaink ruháját. A minőségben és az árban sem fogunk csalódni. 

9091b02e31b1200d67cd691ed6ea1cd2.jpg

 

Illetve nem kellenek nagyon drága kiegészítők a menyasszonyi ruhához,sokan túlzásba viszik,mondván,hogy erre az egy alkalomra megéri,valószínűleg a lagzi után nem sűrűn fogják hordani a mesés ékszereket. Kifizetődőbb egy olcsóbb márkától ékszert választani vagy egy ismerős ékszerésztől. 

10c56feee271f13a7870444823fa5977.jpg

 

Megéri ha időben,elkezdjük megszervezni a nagy napot,ugyanis a szolgáltatók körében is vannak ár különbségek. Nem biztos,ha egy olcsóbb szolgáltató kevesebbet tud nyújtani,mint az aki több pénzt kér. Sőt van,hogy az egyszerűbb szolgáltatók sokkal barátságosabbak és becsületesebben végzik a munkájukat mint felkapottabb társaik. 

Erre van egy remek példám. A közvetlen környezetemben volt egy lagzi ahol másfél évvel a esküvő előtt lefoglaltak egy nálunk elterjed *sztárzenekart* . Hatalmas összegért jöttek volna zenélni. Viszont a lagzi hetében,mikor a vőlegény hívta őket a részletek miatt,ők közölték,hogy ők máshova mennek zenélni,ahova érdekek kötik őket és maguk helyett egy színvonalon aluli,tehetségtelen zenekart küldenek./mert igen sajnos vannak kevésbé tehetséges szolgáltatók is,de nem kell izgulni,őket általában a hírük megelőzi/. Végül az ifjú pár talált egy zenekart,akik fergeteges bulit csináltak a menyegzőn,nem mellesleg fele annyiért mint amennyiért a *sztárzenekar* zenélt volna. 

Szóval ne tegyünk azonnal foglalót egy látszólag felkapott szolgáltatóra,hanem nézzünk szét az olcsóbb szolgáltatások közt is,így sokat spórolhatunk

342ad565ef4d757131c88bde2f71b06a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://menyegzosk.blog.hu/api/trackback/id/tr6113742178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása