Kinek ajánlom az oldalam?
2018. február 20. írta: reka.ambrosiaflowers

Kinek ajánlom az oldalam?

Esküvői dekoratőrként hétről hétre szerelmes párokkal találkozom. Az esetek nagy részében észrevettem,hogy a párok tanácstalanok,félnek a nagy naptól,sőt valaki egyenesen retteg. Pedig ez teljesen felesleges,ha csak nem csúszik be valami óriási hiba,/és ez alatt NEM azt értem,hogy esetleg egy vendég többet iszik a kelleténél vagy a menyasszony hajából kiesik egy hajcsat/ a végén minden pár rájön,hogy ez volt életük legszebb napja de akkor ott abban a helyzetben nem élték meg teljesen a pillanatot,mert épp felesleges dolgokkal foglalkoztak. 

Lefogom írni hogyan is kezdjünk egy lagzit szervezni,mik a buktatók mire kell odafigyelni,melyik szolgáltatóval kell vigyázni. Néhány átélt vicces vagy épp botrányos helyzetről is fogok mesélni. 

26b2b1a341cafccde3896ca2b4939f9b.jpg

VIGYÁZAT!!!!! 

A bejegyzések tele lesznek romantikával. Hiszen előfordul,hogy a 100-dik lagzi után is könnyeket csal a szemembe egy összeillő pár, egy meghitt ölelés,vagy épp egy boldogsággal /és feszültséggel :D / teli táncpróba. 

 

 

Szóval a blogomat Mindenkinek ajánlom aki szeretne betekintést nyerni a lagzik pazar világába,vagy épp egy picivel romantikusabb az átlagnál. 

 

XOXO 

Réka 

A bejegyzés trackback címe:

https://menyegzosk.blog.hu/api/trackback/id/tr1513685882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása