A menyasszonyi ruha
2018. március 20. írta: reka.ambrosiaflowers

A menyasszonyi ruha

Mindenki kislánykora óta álmodozik egy gyönyörű menyasszonyi ruháról,arról amit a nagy napon magára ölthet. Tagadhatnánk,de az esetek nagy részében a menyasszonyok erre fektetik a legnagyobb hangsúlyt,ami teljes mértékben érthető,hiszen életük legszebb napján tündökölni szeretnének. 

44c2563639d9ff9521271f62f5f66474.jpg

Fontos ,hogy lépésről lépésre válasszunk menyasszonyi ruhát. Először is el kell döntenünk,hogy venni,kölcsönözni vagy varratni szeretnénk a menyasszonyi ruhát.Ezzel is folytatnám,hogy mire számítsunk ha meghoztuk a döntést. eb0a06bdfe752a965aff43b1801d31db.jpg

 

Ha megakarjuk venni a menyasszonyi ruhát,számolnunk kell vele,hogy ez lesz a lehető legdrágább megoldás,viszont ha egy elismert divatháztól rendeljük meg az elégedettség garantált. Figyelem,manapság elterjedt,hogy hamis ruhákat rendelnek az internetről,viszont tisztelet a kivételnek de ott a ruhák többsége silány,kényelmetlen,rossz kidolgozású hamisítvány. Nem véletlenül kerül az eredeti ruha negyedébe,sőt néha fillérekbe. Viszont ha egy divatház kezeire bízzuk magunkat biztos a siker. 

ad66c330370413a8986f38e62ce742f6.jpg

 

A mai napig a legtöbben a kölcsönzés mellett döntenek,ez már sokkal olcsóbb megoldás,viszont kompromisszumokat kell kötni,hiszen nem biztos ,hogy megkapjuk ugyanazt a ruhát ami a fejünkben megszületett.Figyeljünk,hogy a szalon minőségi ruhákat kölcsönözzön. Kérdezzük meg,hogy hány alkalom után cserélnek le egy adott ruhát. Általában ahogy a divatházakban kijönnek a legújabb ruhák,úgy a kölcsönzőkben is megjelennek az újabb trendi darabok. Természetesen az új kollekció kölcsönzése drágább mint az előző évi ruháké. Ha a ruha nem pontosan passzol a menyasszonyra,azt a szalon megoldja,bevesz vagy kienged a ruhákból,de még így is előfordulhat,hogy esetleg bő a mellrész vagy épp szorít a ruha. De aki nem biztos abban,hogy milyen ruhát szeretne,azoknak határozottan ajánlom a ruha kölcsönzőt,hiszen rengeteg ruha közül választhat és rengeteget felpróbálhat. 

fd68d01ba2c7544c691ae284c89d2564.jpg

 

A varratást azoknak ajánlom akik egyedi ruhát szeretnének. Pontos elképzelésük van a ruháról és tudják,hogy az jól fog állni rajtuk. Változó,de nagyjából ugyan annyiért varrathatunk meg egy ruhát amennyiért kölcsönözzük,viszont itt a ruhát megtarthatjuk. /igaz utána sehova nem lehet felvenni és a tárolása is elég macerás/. A régi időkben ez teljesen bevett szokás volt. Viszont a mostanság teljes mértékben a határozottság és magabiztosság jele. Viszont ha valaki varratja a menyasszonyi ruháját,ott szinte biztos a siker,úgy fog kinézni mintha ráöntötték volna,hiszen egyes egyedül ő viseli azt a ruhát és kimondottan az ő alakjára varrják.Fontos ,hogy egy tapasztalt szakembert válasszunk erre a feladatra vagy egy erre szakosodott varrodát. 

ce93aded4382f5b848f4103e3d233797.jpg

 

Fontos,hogy a fodrász és a sminkes tudjon a ruha szabásáról és jellegéről nehogy,a kettő közül valamelyik ne legyen összhangban a ruhával. Illetve a dekoratőrnek is adhatunk a ruháról információt és ha elég kreativ valószinűleg csempész valami hasonló jellegűt a dekorációba.

 

Ez az egy ruha ami biztosan nyomot hagy mindenkiben,és a nők életében ez A RUHA,erre mindig emlékezni fogunk,szóval időt energiát,pénzt és fáradtságot ne sajnáljunk a választásakor. Mikor belépünk először benne a násznép elé érezzük azt,hogy : Igen gyönyörű vagyok. 

47ff5a92fddc3a6e10d1e991bc964fc1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://menyegzosk.blog.hu/api/trackback/id/tr6613755730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása